Insan-Insan Istimewa

Friday, January 21, 2011

Muslimah Paling Bergaya...


Salam...
aku join contest lak...
contest nih ex-skulmate yang anjurkan so sudah semestinya aku join..
untuk menyokongnya..
jom join skali k coz hadiah sungguh mengujakan...
tak caya, klik kat banner 2 k
due date 07.02.2011

erm nak tag Fetty n Zana la..
kat bawah nih lak soalan yang perlu dijawab... aku dah jawab tau mayana...

Perlukah Pn Ermayana menganjurkan contest @ G.A pada masa akan datang? Mengapa?
Boleh aja kalau nak wat contest lagik coz nanti aku leh join lagik... hihihi...
Mengapa anda rasa anda patut menang contest ini?
erm sebab aku kawan ko... hihihi.. juz joking! sebab aku memang tak penah menang mana2 contest, b4 dis aku juz menang GA@lucky draw jew... sob..sob..sob... sedih tau! aku memang paham lau aku tak penah menang tu bermakna aku/Adam tak bape nak cantik/comel la 2... so aku memang dh give-up tok join mana2 contest.. slalu lau aku join disebabkan ada member yang tag (itu bukan bermakna aku terpaksa join ye) aku ikhlas nak support member yg sudi tag aku (maknanya diorang ingat kat aku)...aku join contest ko ni coz ko kawan aku n aku pun nak support member yg wat contest@GA... next time lau aku wat lak ko pun join skali tau... ngeh..ngeh..ngeh... disamping itu jugak, hadiah yang ko nak bagi 2 memang sungguh mengujakan aku tok join contest nih... telekung fr obese 2 sapa tak mau kan... lau fr Indonesia sudah tentu mutu n kualiti telekung memang bagus n cantik.. 

so aku dengan gaya muslimah yang bergaya...

bersama-sama dengan kesayanganku...
~sekian~

3 comments:

Dunia Mayaku said...

ohh joint gak,time kasih...aku ingat nk shortkan tarikh dh sebab buat sticky post susah nk ping entry...yani pn dh wat blog ehh...jom gi kacau..heheh..tp aku tk tahu nama blog dia

akiratoriza said...

oo ye ke, tak tau plak.. t aku try risik2...

~~Pengisi@n d@L@m Pen@nti@N~~ said...

weh, aku niru ko jerk keje nye...
nak join gak.... tag la aku lak bebile... :P teheee