Insan-Insan Istimewa

Tuesday, April 5, 2011

budak jakun tgk aper tu????

Salam
ada budak jakun kat bawah ni
dengan muka yang tak siap
ngeh..ngeh..ngeh....

*
*
*
*
*
*
*
*
*

sungguh dengan muka kejakunan kan?? sampai kembang kempis idung pun tak pasan dah... ngeh..ngeh..ngeh.. 

diri tercegat jek bila 'bnd' tu dah berada di depan mata.... selalunya tengok dari jauh jek, erm mulut memang tanpa henti la dok panggil2 'bnd alah tu' siap bye-bye lagi... 

dah berani datang dekat coz ucu Ameer berada disisi... 'bnd' tu dok korek tanah kat uma jiran sebelah my mum.. memang teruja la Adam tgk 'bdn alah' tu

stand-by nak duduk gayanya 2... makin kusyuk la jawabnya..

duduk diam jek dan gerak2 dah.... anak bonda yang memang teramat jakun tengok 'bnd alah' tu..

korang tgk jelah kusyuk betul dia... muka kemain serius lagik.

duduk pun ada style ye Adam..

tak hirau dah kat Bonda dia... jakun tgk 'bnd' tu tak abis lagi ni. aksi muka memang main peranan abis!

ntah apa yang difikirkan tu...


ni la dia 'bnd alah' nyer... lau time kecik2 dulu aku panggil 'berozer' almaklumla english education budak kampung.. tapi hubby aku panggil bnd ni back-hoe, wah kelas ko Maria... keh..keh..keh...

No comments: