Insan-Insan Istimewa

Monday, May 23, 2011

Finally macaroon di dalam mulutku... Thanks Izza

Salam
selamat pagi semua korang-korang...
diharap sihat sejahtera hendaknya
pagi ni mood baik sebab gigi dah sihat walafiat
Alhamdulillah, sekarang tunggu utk temujanji seterusnya utk buang gigi bongsu belah kiri lak

bc title mengujakan tak????
tak sangka aku dapat makan jua akhirnya
memang dah lama mengidam nak makan bende alah ni
tima kasih bebanyak buat my bff aka Izza
Izza sekarang memang sedang berusaha untuk belajar teknik buat macaroon
so ko belajar elok2 ae t aku boleh beli dengan ko
kalau korang nak tau Izza ni part-time buat kek
macam2 yang dah dijualnya so kalau minat nak tau boleh la jengah ke belog beliau disini 

perasaan setelah macaroon masuk ke dalam mulut ini
alamak, manis kemain lagi tapi sedap memang sedap
macaroon yang Izza bagi ni kecik comel jek
yang ni dia g belajar then kasi aku rasa sebab aku memang dah banyak kali ckp dgn dia suh buat
suh orang buat, napa tak ko buat sendiri???
aku bukan taknak belajar buat tapi sebab utamanya ialah aku takde oven la
tu yang memang membantut hasrat aku utk belajar buat macaroon
xpela biar Izza buat dulu t aku beli jelah dgn dia
nak makan pun bukannya banyak sangat pun
ngeh....ngeh....ngeh....

alasan jek tu kan....
****wink****

comel tak????? dengan pelbagai warna n flavour.

manis, ranggup n kenyal2 ckit..




eh blurr pulak muka aku...


nampak dah.. cute tak???? keh...keh...keh...


iklan sekejap.... untuk memperagakan tudung sebenarnya... aku tak ready pulak daaa...


yang ni ok la... aku tak jadi beli tudung yang aku pakai tu sebab tak bape sesuai dengan bentuk muka aku..

nota kaki : nak beli sesuatu tu mesti la tgk dgn keadaan kita, lau nak beli tudung tgk sesuai ke idak dgn bentuk muka, warna kulit dan baju yang nak dipadankan.. lau beli baju pulak, tengok sesuai ke idak dgn susuk tubuh kita, jangan la beli baju yang bila kita pakai nampak mcm sarung nangka pulak, takpun besar gedoboh mcm baju pinjam kekdahnya.... apa-apapun tepuk dada tanya ada sakit jantung ke idak????? ngeh...ngeh...ngeh...

1 comment:

auwcak said...

macam sedap jer ...colourful lak tu