Insan-Insan Istimewa

Monday, September 12, 2011

Hari Raya Keduaku 2011

Salam Syawal korang-korang...
untuk hari raya kedua aku jengjalan raya ke uma bff aku.. hepi dapt jumpa dorang sebab memang dah lama tak jumpa biarpun sekarang ni masing-masing dah dok kat bandar yang sama, time jumpa tetap kat kampung halaman sendiri... erm ada jugak planning nak wat reunion kat JB tgk lah nanti camner..

kitorang memang takde planning nak raya sesama tp bila sorang berjumpa dengan yang sorang lagik then calling yang len maka jadilah reunion kecil-kecilan mcm ni.

bila dh nk masuk 30 series ni masing-masing dah ada 'h/bag'.. yang tudung kuning tu dah ada 2 'h/bag', yg tudung coklat tu belum ada 'h/bag' lg tp nak berposing dgn anak bff aku yg sorang lagik.. kalau dah berjumpa memang tak kering gusi citer pasal anak masing-masing, citer memang tak penah abis... 

aku suka gambar ni.. siap wat dekstop background lagik dlm pc kat opis tau... time ni Adam nangis sebab kene belasah dgn anak sulung bff aku yg tudung kuning tu.. Adam ni muka nmpk ganas tp bila org pukul dia, dia tak berani nak balas lek.. ceh!! padahal dorang ni umur sebaya.

bff sorang lagik dah enterframe tu yg pakai spek mata tu... h'bag pun dah 2 tau.. dorang bising naper aku tak tambah2 lagi sebab antara kitorang aku yang kawin dl, tpnya dorang yg tambah h'bag dl.. erm Allah belum nak bagi rezeki kat lagik lah.... hihihi...

erm ada gak aku beraya ke uma bff yang lain tp aku tak snap gambar, lupa plak sebab asyik berborak jek.. ada gak bff yg datang beraya uma mak aku.. aku dapat jumpa dgn Madinah, Yani dan Zura.. neway congrate kat Zura coz dpt baby girl, time aku g beraya uma mak dia baby br jek 18 hari.. dah dpt sepasang dah h'bag, yg ni pun sama gak aku kawin dl tp dia tmbh h/bag dulu... 

bila bergathering2 ni memang byk citer yang nak dikongsikan, sonok bila mengimbau kenangan time sesama kt sekolah dulu.. dan aku plak bila dpt jumpa dgn bff semua rasa mcm umur aku time sekolah dl2 gak, rasa muda jek sentiasa.. kehkehkehkeh... 
~sekian~

7 comments:

aanie said...

ooo..h'bag tu anak ek...hehehe...seronok kan dpt jumpa kwn2 lama blk....bertambah meriah sb ada anak....

[-suziey-] said...

waaa adam kena blasah..sian dia..tp comel gk memek muka camtu..hiks..cantik gbr tu..centre jek..hehe..

ZanaNordin said...

waaaa
aku jeles...sebab plan nak beraya rumah kengkawan tak dpt...
bila raya jer....sure masa aku kat tenggaroh tu tak cukup....huuuuuwaaa

jeles ngan ko.....

akiratoriza said...

aanie;
h/bag tu memang anak lah hihihi... memang sonok dpt jmpa kengkawan time sekolah dulu..

akiratoriza said...

suziey;
memang terkejut tgk memula tu sebab selalunya dia yg akan menyakat org dulu tp kali ni terbalik plak langsung tak melawan bila kene belasah tu... kihkihkih..
gambar tu memang jadi feberet skrg nih..

akiratoriza said...

Zana;
tul lah aku igtkan dpt jumpa ko raya taun ni tp tetap tak kesampaian jugak... erm len kali lau turn raya kt tgrh, 1st n 2nd raya tu jgn gi memana kuar dr tgrh so dptlah kita jmp kan...

Irma Ruhani said...

bestnyer..dapat jumpa kawan2 masa sekolah... huhu..sedih tak dapat join.