Insan-Insan Istimewa

Tuesday, March 27, 2012

A 4 ant, B 4 bird, C 4 cat, D 4 dog...

Assalam korang...
n3 arini masih lagi pasal anak bujang 'rongak' aku nan sorang tu...
nak citer progress adam kat skull plak...
Alhamdulillah progress memang memberangsangkan..
ari-ari time aku fetch adam kat skull muka adam tak penah moody pun
hepi n riang-ria jek
so meaning adam memang sukaaaaaa n hepi kat skull tu...

dari aspek belajar plak
adam dah pandai tulis huruf a - d sendiri
fyi, aku memang tak cukup time nak ajar adam kat uma dan aku memang tak penah ajar adam 
so bila aku tengok sendiri adam dah pandai tulis alahai berbunga-bunga dalam hati...
mungkin ada orang fikir aku ni over padahal anak baru pandai tulis 4 huruf jek
tapi pada aku yang memang tak penah ajar anak menulis ni rasa amat-amat lah berbangga sangat... 

kalau bab kenal huruf..
adam dah berjaya untuk mengenali huruf a - m setakat ni...
cara dia kenal huruf dengan baca macam title yang aku tulis tu..
setiap huruf adam akan cakap stand 4 what...
tapi ada jugak yang adam tak ingat macam huruf H..
kalau aku tanya H 4??? terpinga-pinga adam nak ingat lek..
selalu adam akan cakap H 4 ayam sebab adam tak ingat nak sebut ayam dalam BI..
so bila aku betulkan H 4 hen lak adam akan cakap bukan 'hand' sambil lambai-lambai tangan...
alahai anak....

so far aku memang amat-amat puashati dengan skull sekarang ni compare dengan yang lama....
banyak juga nursery rhyme yang adam selalu nyanyi... yang kadang-kadang aku tak tau n tak penah dengar...
hope sangat progress adam akan terus maju n maju n maju sampai adam boleh membaca bila umur 6 tahun nanti... InsyaAllah boleh....




nampak sangat n3 ni dah lama diperam dalam draft sebab gigi abang rongak belum rongak lagi... 
babai...

p/s  n3 ni bukan nak menunjuk2 ye.. jangan ada kecik hati lak.. bukan jugak nak buruk2kan skull lama adam... sori kalau ada yang terasa hati...

5 comments:

oakleyses said...

michael kors pas cher, burberry pas cher, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan pas cher, nike outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, nike air max, oakley sunglasses, nike air max, ugg boots, christian louboutin shoes, chanel handbags, polo ralph lauren, longchamp pas cher, sac longchamp pas cher, louboutin pas cher, oakley sunglasses wholesale, kate spade outlet, cheap oakley sunglasses, nike roshe, polo outlet, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, jordan shoes, tory burch outlet, christian louboutin, replica watches, oakley sunglasses, nike free run, longchamp outlet, replica watches, louis vuitton, louis vuitton outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, gucci handbags, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, air max, nike free, tiffany and co, longchamp outlet

oakleyses said...

michael kors pas cher, burberry pas cher, longchamp outlet, prada outlet, louis vuitton, ugg boots, jordan pas cher, nike outlet, ray ban sunglasses, christian louboutin uk, nike air max, oakley sunglasses, nike air max, ugg boots, christian louboutin shoes, chanel handbags, polo ralph lauren, longchamp pas cher, sac longchamp pas cher, louboutin pas cher, oakley sunglasses wholesale, kate spade outlet, cheap oakley sunglasses, nike roshe, polo outlet, christian louboutin outlet, ray ban sunglasses, jordan shoes, tory burch outlet, christian louboutin, replica watches, oakley sunglasses, nike free run, longchamp outlet, replica watches, louis vuitton, louis vuitton outlet, uggs on sale, ray ban sunglasses, polo ralph lauren outlet online, gucci handbags, tiffany jewelry, louis vuitton outlet, louis vuitton outlet, oakley sunglasses, air max, nike free, tiffany and co, longchamp outlet

oakleyses said...

timberland pas cher, nike blazer pas cher, true religion outlet, hollister uk, nike air force, mulberry uk, hogan outlet, true religion jeans, nike free uk, oakley pas cher, coach outlet store online, michael kors outlet, north face, michael kors outlet online, nike air max, true religion outlet, michael kors, vans pas cher, hollister pas cher, sac hermes, michael kors outlet online, polo lacoste, burberry handbags, uggs outlet, burberry outlet, ray ban pas cher, michael kors outlet online, kate spade, north face uk, michael kors outlet, new balance, michael kors outlet, ray ban uk, sac vanessa bruno, guess pas cher, nike air max uk, nike roshe run uk, ralph lauren uk, michael kors, michael kors outlet online, abercrombie and fitch uk, converse pas cher, true religion outlet, nike tn, replica handbags, coach purses, uggs outlet, nike air max uk, coach outlet

oakleyses said...

vans outlet, lululemon, valentino shoes, nike air max, wedding dresses, nike roshe run, p90x workout, reebok outlet, chi flat iron, jimmy choo outlet, herve leger, baseball bats, timberland boots, soccer shoes, instyler, mcm handbags, north face outlet, ray ban, converse outlet, iphone cases, babyliss, hermes belt, new balance shoes, mont blanc pens, lancel, louboutin, soccer jerseys, ghd hair, mac cosmetics, celine handbags, hollister, asics running shoes, ferragamo shoes, hollister, north face outlet, abercrombie and fitch, oakley, longchamp uk, vans, beats by dre, gucci, bottega veneta, ralph lauren, nike huaraches, nike air max, hollister clothing, insanity workout, nike trainers uk, nfl jerseys, converse

oakleyses said...

moncler, ugg,uggs,uggs canada, supra shoes, louis vuitton, pandora charms, louis vuitton, ugg pas cher, juicy couture outlet, marc jacobs, ugg,ugg australia,ugg italia, canada goose, canada goose outlet, moncler outlet, pandora jewelry, ugg, replica watches, wedding dresses, louis vuitton, toms shoes, karen millen uk, links of london, louis vuitton, montre pas cher, moncler, moncler uk, canada goose jackets, canada goose, ugg uk, coach outlet, canada goose uk, canada goose, hollister, doudoune moncler, louis vuitton, swarovski, moncler, swarovski crystal, moncler outlet, juicy couture outlet, moncler, thomas sabo, canada goose outlet, pandora uk, canada goose outlet, pandora jewelry